Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 141, 142, 143, 144, 145

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 141, 142, 143, 144, 145 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 141, 142, 143, 144, 145

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 141

Ο τραυματισμός της Αμαλίας, μετά την επιθετική συμπεριφορά του Μάνου, προκαλώντας της στραμπούληγμα στο χέρι, γεννά ερωτηματικά σε όποιον τη βλέπει, αλλά εκείνος την έχει απειλήσει ότι αν μιλήσει, θα το πληρώσει ακριβά. Μετά την αποφυλάκισή της, η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής. Ο αστυνόμος Κουράκος εκδηλώνει λιποθυμική τάση κι αποφασίζει να κάνει εξετάσεις, ενώ η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πένθος της. Η Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο Βαγιάκος την παρακολουθεί και τον ξαφνιάζει δυσάρεστα με την αντίδρασή της. Ένας περαστικός κοιτάζει επίμονα τη Μαρίνα και ο Μάνος, θεωρώ ντας ότι τη φλερτάρει, του επιτίθεται με μανία. Σ

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 142

Παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, η Χάιδω παίρνει το αυτοκίνητό της κι εξαφανίζεται. Πηγαίνει σε ένα μοναστήρι και ζητάει κλαίγοντας από την ηγουμένη να τη φιλοξενήσουν εκεί. Η γερόντισσα την καλοδέχεται. Η χαροκαμένη μάνα έχει αποφασίσει να μείνει για λίγες ημέρες εκεί και να προσευχηθεί, καθώς την πνίγουν οι τύψεις, πως η ίδια προκάλεσε τη δολοφονία του παιδιού της. Αργότερα, ειδοποιεί τον Λυκούργο ότι είναι καλά κι εκείνος ενημερώνει τους υπόλοιπους, καθώς όλοι ήταν αν συχοι με την εξαφάνισή της. Ο Παρασκευάς προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της Ειρήνης τις ιδέες περί γάμου. Παράλληλα, ο Μάνος περνάει αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό του άντρα που κοίταξε επίμονα τη Μαρίνα, ενώ η Αμαλία δεν χάνει την ευκαιρία να ενημερώσει τον Ισίδωρο ότι ο γιος του έχει επιτεθεί και στην ίδια, τραυματίζοντάς την. Η Μαρίνα, πάλι, μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο και απαιτεί από τον Μάνο να της πει την αλήθεια. Η Κούλα αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το μαγαζί της Αρετής, ενώ εκείνη υποδέχεται μια νέα κρατούμενη στο κελί της. Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν από τα λεγόμενα της Χάιδως αν έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι με σκοπό να μονάσει ή η φυγή της εκεί είναι προσωρινή.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 143

Η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Φιλιώ ότι θα παντρευτούν τον επόμενο Ιού- νιο και η αντίδρασή της τους εκπλήσσει, καθώς φαίνεται πως έχει αποδεχθεί τη νέα πραγματικότητα στη ζωή της. Στη συνέχεια, το ζευγάρι κάνει έκπληξη στη Μαρία με μία ξαφνική επίσκεψη στο Σούνιο, όπου της ανακοινώνουν τα σχέδιά τους για το γάμο. Στο μεταξύ, ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχθεί στη Μαρίνα ότι αυτός ευθύνεται για τον τραυματισμό της Αμαλίας, αλλά της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το συμβάν, απ’ ό,τι έχει αφηγηθεί στον Ισίδωρο η Αμαλία. Ο Παρασκευάς παίρνει τηλέφωνο τη Χάιδω κι εκείνη του επιβεβαιώνει πως έχει καταφύγει σε μοναστήρι. Κι όσο παρατείνεται η παραμονή της εκεί, ο Λυκούργος αγωνιά ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσει. Η Ισμήνη αναλαμβάνει να συνεφέρει τον πατέρα της, ενώ ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να βοηθήσουν τη Βασιλική με το μωρό. Την ίδια ώρα, η Άννα δέχεται να φιλοξενήσει τη Θεοδώρα, αφού την έδιωξε ο Μιλτιάδης από το σπίτι, με την προϋπόθεση ότι θα σταματήσει να πίνει και θα προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 144

Η Η Χάιδω ασχολείται με το μποστάνι της μονής και όλα δείχνουν πως δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στα εγκόσμια. Η Ιουλία μπαίνει στο μήνα της και ο Στάθης στενοχωριέται που δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά της. Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ήρθε η ώρα να σηκώσει κεφάλι και να ασχοληθεί με τη δουλειά, κυρίως για το καλό του παιδιού της. Έτσι, κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα, αποφασισμένη να ασχοληθεί στο εξής με την οικογένειακή περιουσία. Η Μαργαρίτα γνωρίζει μια γυναίκα που της δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής. Κι ενώ ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι όπου βρίσκεται η Χάιδω, εκείνη ανοίγει την ψυχή της στην ηγουμένη, ψάχνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος πηγαίνει στο μοναστήρι και προσπαθεί να πείσει τη Χάιδω να γυρίσει, αλλά δεν παίρνει την απάντηση που θέλει. Η Θεοδώρα, στο μεταξύ, συνεχίζει να πίνει και η Άννα της βάζει τελεσίγραφο πως, αν δεν κόψει το ποτό, θα τη διώξει από το σπίτι. Παράλληλα, η Ισμήνη βρίσκει αγοραστή για την εταιρία της, ενώ η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και η σπίθα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο ανάβει πάλι. Όταν ο Στάθης προσπαθεί να την πείσει να φύγει από την ταβέρνα, εκείνη αρνείται. Οπότε της δίνει τελεσίγραφο ότι αν επανασυνδεθεί με τον Χρήστο, θα δει το σκληρό του πρόσωπο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 145

Η Κούλα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο που αφορά τον Δημοσθένη και στήνει ολόκληρο σκηνικό έξω από το σπίτι του, ώστε να τραβήξει την προσοχή του. Τελικά, κάνει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη, προκειμένου να πείσει την Ασπασία να γυρίσει κοντά του. Ο Δημοσθένης, για να πιέσει τις εξελίξεις, παρουσιάζει στην Ειρήνη τη νέα του σχέση, την Ελένη (Έλενα Δημητρίου), μία δικηγόρο από την Καλαμάτα. Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η οποία τρέχει να ειδοποιήσει τη μάνα της. Η Ασπασία, όμως, δεν δίνει καμία σημασία, αντιθέτως πιέζει την Κούλα να της μιλήσει για τις προηγούμενες ζωές και τη μετενσάρκωση. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η καινούργια του σύντροφος θα μετακομίσει στο σπίτι τους, προσδοκώντας την αντίδραση της Ασπασίας, στην οποία κάνει… έντεχνο ψηστήρι η Κούλα.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  146, 147, 148, 149, 150

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like