Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 133 – Αμαλία – Μαργαρίτα σε ρήξη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 133 – Η Αμαλία αρνείται να παραδεχτεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει ως βοηθό στην εταιρία της οικογένειας. Απειλεί την Μαργαρίτα έμμεσα, υπογραμμίζοντας τη θέση της ως σύζυγος του ιδιοκτήτη της εταιρίας.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 133 – Αμαλία – Μαργαρίτα σε ρήξη

Ταυτόχρονα, ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι το κινητό του Φίλιππου δεν εντοπίζεται. Οι έρευνες για τον εξαφανισμένο Φίλιππο παραμένουν άκαρπες, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στην οικογένεια. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να στηρίξουν ο ένας τον άλλον, αλλά η αγωνία για τον Φίλιππο δεν τους αφήνει ησυχία. Ανησυχούν για το ενδεχόμενο κάποιου δυσάρεστου γεγονότος. Η Χάιδω αναλογίζεται το ενδεχόμενο εκδίκησης από τον Βαφέα και τρέμουν τα πόδια της.

Ο Στάθης και η Αριάδνη προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αντιμετωπίζουν τον φόβο της απώλειας ενός ακόμα αγαπημένου προσώπου, μετά τον χαμό του Κίμωνα πριν έναν χρόνο. Καθώς η νύχτα φεύγει, ο Κουράκος συγκεντρώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να εξερευνήσουν κάθε γωνιά της Μάνης, ελπίζοντας να βρουν ίχνη του Φίλιππου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like