Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 132 – Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 132 – Ο Φίλιππος εγκατέλειψε το σπίτι εδώ και αρκετές ώρες, αφήνοντας την οικογένειά του σε ανησυχία. Κανείς δεν γνωρίζει τον προορισμό του. Ο Λυκούργος προσπαθεί να καταπραΰνει την ανησυχία της Χάιδως και της Βασιλικής, εξηγώντας ότι αποφάσισε να φύγει μόνος του για να σκεφτεί τι θα κάνει στη ζωή του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 132 – Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία αντιμετωπίζει μια ξαφνική αιμορραγία, προκαλώντας ανησυχία στον Στάθη που αισθάνεται ανίκανος να τη βοηθήσει από τόσο μακριά. Βρίσκοντας την Ιουλία στην Κηφισιά και τον εαυτό του στην Αρεόπολη, αισθάνεται απόγνωση. Η Ισμήνη απαντά στο εξώδικο, ενημερώνοντας την Αλκμήνη και την Αντωνία γραπτώς για το τέλος της συνεργασίας τους και καταβάλλοντας την αποζημίωση που τους οφείλει. Η ακραία αυτή κίνηση σοκάρει τις δύο τους.

Αργότερα, επισκέπτονται το σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγνώμη για το εξώδικο και τις απειλές τους. Ωστόσο, η κατάσταση ξεφεύγει όταν ο Κωνσταντίνος, εξοργισμένος, τις πετάει με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Στάθη για να βοηθήσει την Ιουλία; Πώς θα επηρεάσει η απόφαση της Ισμήνης να λύσει τη συνεργασία τους, τη σχέση της με την Αλκμήνη και την Αντωνία;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like