Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 128 – Ο εισαγγελέας στριμώχνει την Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 128 – Ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να υποστηρίξει την Ισμήνη μετά τις απολύσεις της Αλκμήνης και της Αντωνίας καθώς ο Λυκούργος, εμπλέκεται στη δίκη της Χάιδως, αφήνοντας την Ισμήνη σε ανάγκη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 128 – Ο εισαγγελέας στριμώχνει την Χάιδω

Η Αλκμήνη, αισθανόμενη απορριφθείσα, καταφεύγει στο σπίτι του Ορέστη. Παράλληλα, η Βασιλική εκμυστηρεύεται στην Αριάδνη την κρίση του γάμου της με τον Φίλιππο, ανακαλύπτοντας παράλληλα την έλξη της προς τον Χρήστο. Η Κούλα συνεχίζει να αναζητά πληροφορίες από την Αρετή για την κοινωνική και οικονομική της κατάσταση. Στο δικαστήριο, ο εισαγγελέας αναλύει την υπόθεση της Χάιδως, ζητώντας την κήρυξή της ένοχης για φόνο εκ προμελέτης. Η αγόρευσή του προκαλεί ανησυχία σε όλους. Παρά τις διαφωνίες τους, η Αντωνία και η Αλκμήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την Ισμήνη.

Η ψυχολόγος απορρίπτει τον Πότη λόγω έλλειψης κατανόησης. Η Ασπασία αποκαλύπτει στον Παρασκευά ότι η Ειρήνη σχεδιάζει οικογένεια, πιέζοντάς τον να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Χορηγεί χρήματα στην Κούλα για να τη βοηθήσει απέναντι στην Αρετή. Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένη, αλλά η Μαργαρίτα δεν ανέχεται άλλο την κατάσταση. Η δίκη της Χάιδως φτάνει στο τέλος της με τις αγορεύσεις των δικηγόρων. Η Βασιλική και η Αριάδνη συναντούν τον Στάθη, ανακαλύπτοντας κάτι που τις αναστατώνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like