Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 108 – . Ο Δημοσθένης πηγαίνει να πάρει το μωρό από την Ξένια αλλά τον περιμένει η πιο δυσάρεστη έκπληξη της ζωής του. Έτσι, ο Δημοσθένης βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση με την εξαφάνιση της Ξένιας και του παιδιού της. Η Ειρήνη και η Ασπασία αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές

Ο Χρήστος, από την άλλη, επηρεάζεται από την πρόθεση της Αφροδίτης να κληρονομήσει την περιουσία της κυρίας Ευτέρπης, και η Αριάδνη αισθάνεται ότι ο σύντροφός της αρχίζει να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί της. Η Ιουλία εκμεταλλεύεται την ψυχολογική ασθένεια της Αριάδνης για να την πλησιάσει. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βρίσκονται σε αντίθετα στρατόπεδα, καθώς εκείνος επιμένει να φύγει για σπουδές στην Αθήνα, ενώ η οικογένειά του προσπαθεί να τον σταματήσει.

Η συμπεριφορά της Αμαλίας προκαλεί διάφορες αντιδράσεις, με την Αθηνά να της απαγορεύει να επιστρέψει στον ελαιώνα. Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει απειλές, χωρίς όμως να ενημερώνει την Ισμήνη. Τέλος, ο Παρασκευάς, εξοργισμένος, αποκαλύπτει στην Ειρήνη ότι είναι αδελφός του Φίλιππου. Όσον αφορά τη Δήμητρα, ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Κουράκο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like