Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 107 – Η Ξένια εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 107 – Ο Ξένια κάνει συμφωνία με τον Δημοσθένη να πάρει τα λεφτά μετρητά και να του δώσει το παιδί , έτσι, τον πιέζει να εκπληρώσει τη συμφωνία τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 107 – Η Ξένια εξαφανίζεται

Την επόμενη μέρα, κλείνουν ραντεβού για να πραγματοποιήσουν την ανταλλαγή. Η Αρετή είναι σε αναστάτωση και εκρήγνυται μπροστά σε όλους. Παράλληλα η Δήμητρα συμπεριφέρεται περίεργα απέναντι στον Κουράκο. Ο Ισίδωρος φτάνει στην Κηφισιά για να επισκεφθεί την Ιουλία και να περάσει δύο μέρες μαζί της. Η Ιουλία του αποκαλύπτει για την παράνομη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης. Ο Κουράκος και ο Ορέστης κάνουν ένα πρώτο βήμα προς την προσέγγιση, καθώς ο Ορέστης δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν.

Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι δεν επιθυμεί πλέον να εργαστεί στα κτήματα και προτίθεται να μεταβεί στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στην Αφροδίτη ότι η κυρία Ευτέρπη την έκανε κληρονόμο της περιουσίας της. Όταν ο Δημοσθένης φτάνει για να πάρει το μωρό από την Ξένια, τον περιμένει μια αναπάντεχη και δυσάρεστη έκπληξη που θα ανατρέψει τη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like