Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Το DNA επιβεβαιώνει την πατρότητα

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Η περίεργη συμπεριφορά του Φίλιππου ανησυχεί τη Βασιλική και τη Χάιδω. Ο Φίλιππος ενημερώνει τη Βασιλική ότι θα μείνει στην Αθήνα ακόμα μια μέρα, γιατί κάνει παρέα με δυο παλιές του συμμαθήτριες και η Βασιλική γίνεται έξαλλη. Ο Τζον χρειάζεται περισσότερο ελαιόλαδο και ο Μάνος τον φέρνει σε επαφή με τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Το DNA επιβεβαιώνει την πατρότητα

Παράλληλα ο Τζον ενεργοποιεί την επαγγελματική του συνεργασία με τον Στάθη. Ο Δημοσθένης επιβεβαιώνει την πατρότητα του παιδιού της Ξένιας μέσω τεστ dna. Η Ασπασία κάνει νέα αρχή στη ζωή της και ετοιμάζεται να αγοράσει νέο σπίτι. Έχει αποφασίσει να γυρίσει μια νέα σελίδα στη ζωή της μακριά απο τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

Παράλληλα η Δήμητρα αποφεύγει τον Κουράκο χωρίς να αποκαλύπτει σε κανέναν τι την απασχολεί. Η Αφροδίτη πενθεί την απώλεια της κυρίας Ευτέρπης και ο Χρήστος την στηρίζει. Ο Μάνος, ανήσυχος για την κατάσταση με την Αμαλία, προτείνει στη Μαρίνα να τα εγκαταλείψουν όλα και να μετακομίσουν στην Ισπανία. Η Βασιλική παρακολουθεί την είσοδο του Χρήστου και της Αριάδνης στον ξενώνα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like