Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Βροντοφωνάζει για την αθωότητα της αλλά …

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αρετή βρίσκεται σε σοκ όταν η περιφορά της προς τη φυλακή γίνεται πραγματικότητα. Οι κατηγορίες για φόνο είναι βαριές και εκείνη ουρλιάζει την αθωότητά της σε κάθε γωνιά της Μάνης.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Βροντοφωνάζει για την αθωότητα της αλλά …

Τον φούρνο του Τάσου είχε στο μυαλό της ως σύμβολο εκδίκησης για την εγκατάληψη της απο τον Τάσο. Με βενζίνη στα χέρια της, είχε σχεδιάσει την καταστροφή, αλλά η Ασπασία ανακατεύτηκε, εμποδίζοντας την εκτέλεση του σχεδίου της. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, η φωτιά ξέσπα ει από μόνη της, καταστρέφοντας τον φούρνο και καίγοντας τον Τάσο, που βρισκόταν μέσα. Η ανακοίνωση των αρχών για έρευνα οδηγεί στην Αρετή.

Η φήμη της ως εκδικητικής συμπεριφοράς διαδίδεται σε όλη τη Μάνη, καθιστώντας την κύριο ύποπτο. Παρόλο που φωνάζει την αθωότητά της, οι αρχές τη συλλαμβάνουν. Τώρα, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Αποδεικνύοντας την αθωότητά της, η Αρετή τελικά ελευθερώνεται. Αντί να εκφράσει μεταμέλεια για τα γεγονότα, αποφάσίζει να αναζητήσει την Ιουλία στην Αθήνα, ξεκινώντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο αναζητήσεων και εκδίκησης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like