Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Βγάζει απο την μέση τον Ισίδωρο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα χαρτιά του διαζύγιού φτάνουν στα χέρια της Αμαλίας, πυροδοτώντας την οργή της. Ο Ισίδωρος, αποφασισμένος να τερματίσει την κουραστική αυτή σχέση, ζητά από τον Λυκούργο το να συντάξει το διαζύγιο του. Αφού παρέμεινε στο Λονδίνο για λίγο, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση που τόσο τον εξαντλεί, αν και είχε προτείνει γάμο στην Αμαλία.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Βγάζει απο την μέση τον Ισίδωρο

Ωστόσο, η Αμαλία δεν πρόκειται να υποχωρήσει εύκολα. Η ίδια σκοτεινιάζει και σχεδιάζει την εκδίκησή της με σκληρότητα. Το μυαλό της παίρνει απότομες στροφές, σκεπτόμενη διάφορα σχέδια για να καταστρέψει τον Ισίδωρο. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς η Αμαλία δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο για να πετύχει τον σκοπό της. Το μέλλον της οικογένειας Βρεττάκου είναι αβέβαιο. Η Αμαλία έχει αποφασίσει να παίξει το παιχνίδι της εκδίκησης, ανοίγοντας έναν δρόμο που μπορεί να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες ζημιές.

Ο Ισίδωρος, από την άλλη πλευρά, πρέπει να αντιμετωπίσει ένα απρόβλεπτο γεγονός που θα τον συγκλονίσει και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Η έκβαση αυτής της σύγκρουσης είναι αβέβαιη. Καθώς ο Ισίδωρος και η Αμαλία βυθίζονται σε έναν αγώνα εξουσίας και εκδίκησης, η οικογένεια Βρεττάκου βρίσκεται σε κίνδυνο να διαλυθεί οριστικά. Οι εξελίξεις που προβλέπονται υπόσχονται ένταση, αναταραχή και ανατροπές που θα σημαδέψουν τη ζωή τους για πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like