Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον γιο σας τον αγάπησα πολύ

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Δήμητρα συγκλονίζει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποχαιρετώντας τους πάντες με δάκρυα στα μάτια.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον γιο σας τον αγάπησα πολύ

Πρώτα, αποχαιρετά την Ασπασία, εκφράζοντας την αγάπη της για τον γιο της με συγκίνηση, λέγοντας της: «Να ξέρετε πως τον γιο σας τον αγάπησα πολύ. Πιο πολύ από όλους, τελικά.. Μόνο ο γιος σας θα μπορούσε να με κρατήσει εδώ.. Ας μην πούμε τίποτα άλλο.. Γειά σας..» Στη συνέχεια, αποχαιρετά τον Δημοσθένη, ο οποίος ανακαλύπτει την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα της Ειρήνης και την αποχαιρετά λέγοντας της βιαστικά: «Στο καλό κορίτσι μου, να περάσεις καλά και καλή πρόοδο!

Με συγχωρείς, αλλά καίγεται ο κ@λος μου!», η Δήμητρα αποχωρεί κι εκείνος παίρνει κλειδιά κινητό, ένα πάκο χρήματα και φεύγει αμέσως. τη Δήμητρα με βιαστικά λόγια. Παίρνοντας τα απαραίτητα πράγματα και με άδεια καρδιά, η Δήμητρα φεύγει, ενώ ο Παρασκευάς συναντά τον Δημοσθένη, τρέχει να ενημερώσει τον φίο του για τα νέα. “Έλα Φίλιππε”, φωνάζει, “πέρασε από δω ο πατέρας της αδερφούλας σου! Είναι έξαλλος! Πάω να κρυφτώ, η Ειρήνη του τα είπε όλα”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like