Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το ημερολόγιο αποκαλύπτει τον εφιάλτη της

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, είναι συναρπαστικές, καθώς η Φιλιώ βλέπει εφιάλτες και το ημερολόγιό της κρύβει πολλά μυστικά. Η Αθηνά και ο Τζον προετοιμάζουν τον γάμο τους και η Φιλιώ φαίνεται να έχει ηρεμήσει, νιώθοντας ευτυχισμένη και αισιόδοξη με την άφιξη του Τζον. Μάλιστα, συμμετέχει ενεργά στις ετοιμασίες.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το ημερολόγιο αποκαλύπτει τον εφιάλτη της

Στα προσεχή επεισόδια, η Φιλιώ θα δει εφιάλτες και, μια μέρα που θα λείπει στο σχολείο, η Αθηνά και ο Τζον θα διαβάσουν το ημερολόγιό της για να κατανοήσουν τι την απασχολεί. Εκεί ανακαλύπτουν για τους συχνούς εφιάλτες της και αποφασίζουν να της μιλήσουν. Ο Τζον αντιλαμβάνεται ότι τα προβλήματα της Φιλιώς είναι σοβαρότερα από ό,τι πίστευαν με την Αθηνά και αναλαμβάνει δράση για να της δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Η Φιλιώ νιώθει τον Τζον σαν πατέρα της και αρχίζει να τον εμπιστεύεται, αναπτύσσοντας συναισθήματα για εκείνον. Ο Τζον και ο Στάθης κλείνουν μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία με την Κίνα και ξεκινούν τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προοπτικές. Η Αμαλία, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να “δηλητηριάζει” το μυαλό του Ισίδωρου, στρέφοντάς τον όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά. Πώς θα αντιδράσει η Φιλιώ όταν ανακαλύψει ότι η Αθηνά και ο Τζον διάβασαν το ημερολόγιό της; Θα μπορέσει ο Τζον να κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη της Φιλιώς και να την βοηθήσει να ξεπεράσει τους εφιάλτες της;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like