Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Σύνελθε, γιατί θα με δεις κι απ’ την ανάποδη

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η ένταση ανακατεύεται και πάλι με μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον Μάνο και τον Ισίδωρο λόγω της Αμαλίας.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Σύνελθε, γιατί θα με δεις κι απ’ την ανάποδη

Ο Μάνος έχει μεταμορφωθεί τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά του με τη συμπεριφορά του. Ακόμα και η μικρή Αγγελική πλήττεται από τις επιθέσεις του πατέρα της, αμφιβάλλοντας για την αγάπη του. Τα νεύρα του Μάνου εκτοξεύονται επίσης κατά του πατέρα του, ενισχυμένα από την αντιπάθεια προς την Αμαλία. Ο Ισίδωρος, προσπαθώντας να φέρει ειρήνη, ζητά ανακωχή από τους δυο τους. Η Αμαλία, θέλοντας να βρει συμβιβασμό, αποδέχεται να ξεχάσει το παρελθόν.

Παρόλα αυτά, ο Μάνος εκρήγνυται, κατηγορώντας την Αμαλία για ίντριγκες και αμφισβητώντας την αγάπη του πατέρα του για αυτήν. Η αντίδραση του Ισίδωρου είναι ακραία, καθώς απειλεί τον γιο του με βίαιο τρόπο. “Μάνο, σύνελθε αυτή τη στιγμή, γιατί θα με δεις κι απ’ την ανάποδη. Άκουσες; , φωνάζει με οργή, κτυπώντας το τραπέζι με τη γροθιά του. Η σύγκρουση μεταξύ των μελών της οικογένειας φαίνεται να εντείνεται, αφήνοντας αβέβαιο το μέλλον τους και άφθονο υλικό για τις επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like