Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στήνει παγίδα στην Αθηνά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Αποκαλύψεις, ίντριγκες και μυστικά έρχονται στο φως στη συνέχεια της σειράς . Η Αμαλία βάζει στο στόχαστρο την Αθηνά, σχεδιάζοντας την απομάκρυνσή της από την εταιρία. Κλείνει ραντεβού μαζί της, προσποιούμενη ότι θέλει να συμφιλιωθούν.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στήνει παγίδα στην Αθηνά

Πιστή στη συνήθειά της, η Αμαλία μαγνητοφωνεί τη συζήτηση και τη μοντάρει σύμφωνα με τους σκοπούς της. Στη συνέχεια, παραδίδει το μαγνητοφωνημένο υλικό στον Ισίδωρο, ελπίζοντας να εκθέσει την Αθηνά στα μάτια του συζύγου της. Όντως, ο Ισίδωρος πέφτει στην παγίδα και θυμώνει έντονα με την Αθηνά όταν ακούει την παραποιημένη συνομιλία. Ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά στο σπίτι του και την επιπλήττει. Ωστόσο, η Αθηνά έχει προετοιμαστεί για την κατάσταση.

«Ξέρω ότι η γυναίκα σου με μαγνητοφωνεί, γι’ αυτό και στη συνάντηση πήγα προετοιμασμένη», του αποκαλύπτει και προσθέτει: «Άκου τώρα τη συνομιλία μας γιατί δεν είναι έτσι όπως σου την παρουσίασε». Παρουσιάζει στον Ισίδωρο την αμοντάριστη εκδοχή της συνομιλίας, την οποία είχε η ίδια μαγνητοφωνήσει.
Ο Ισίδωρος, ακούγοντας την πραγματική συνομιλία, εξοργίζεται με την Αμαλία και αποφασίζει να μην υποχωρήσει αυτή τη φορά.

Την καλεί και της ζητά να χωρίσουν, δείχνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί άλλο τις ίντριγκες της. Με αυτή την κίνηση, ανατρέπονται οι ισορροπίες στη σειρά, προσφέροντας νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like