Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στ’ ορκίζομαι, θα μου το πληρώσεις

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η δήλωση της Αθηνάς ότι δεν θέλει στον γάμο της την Αμαλία, φέρνει την τελευταία στα όριά της και αποφασίζει να βρει τρόπο για να εκθέσει την Αθηνά, απέναντι σε όλους και κυρίως στον Ισίδωρο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στ’ ορκίζομαι, θα μου το πληρώσεις

Έτσι της ζητάει να συναντηθούν για να λύσουν κάθε παρεξήγηση, έχοντας όμως καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο. Στην συνάντησή τους, αφού η Αθηνά την αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια, λέγοντας της τι πιστεύει για εκείνη, η Αμαλία την καταγράφει με το κινητό της. Λίγο αργότερα πηγαίνει στον Ισίδωρο και κάνοντας το θύμα του λέει: «Ισίδωρε, πρέπει να ακούσεις τι μου λέει η Αθηνά». Η Αμαλία όμως έχει κάνει κοπτοραπτική στη συνομιλία και του δίνει να ακούσει μια μονταρισμένη η οποία εκθέτει την Αθηνά.

Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος, ενώ η Αμαλία φροντίζει να του βάλει κι άλλες φιτιλιές, μέχρι που ο Ισίδωρος φωνάζει την Αθηνά για να της εκφράσει την οργή του. Όμως μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει: «Επειδή ξέρω πόσο δολοπλόκα είναι, πήρα κι εγώ τα μέτρα μου, Ισίδωρε. Άκουσε λοιπόν τώρα την πραγματική μας συνομιλία». Ο Ισίδωρος, αφού της λέει ότι λυπάται, παίρνει τη μεγάλη απόφαση: «Αμαλία, θέλω να φύγεις τώρα από το σπίτι. Μάζεψε σε παρακαλώ τα πράγματά σου και εξαφανίσου. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου», της λέει.

Η Αμαλία πιστεύοντας ότι θα του περάσει πηγαίνει την άλλη μέρα στο δημαρχείο, αλλά ο Ισίδωρος τη διώχνει κι από εκεί: «Απολύεσαι Αμαλία, τι δεν έχεις καταλάβει;», της λέει. Έτσι αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και επιτίθεται ξανά στην Αθηνά, απειλώντας την ανοιχτά: «Εσύ φταις που χώρισα με τον Ισίδωρο. Στ’ ορκίζομαι ότι θα το πληρώσεις ακριβά, Θα σε καταστρέψω», της λέει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like