Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ρίχνει το παιδί και εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι Κουράκος και Δήμητρα σύντομα βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Δήμητρα αντιλαμβάνεται τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της. Μετά από εξετάσεις, ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, αλλά αποφασίζει ότι δεν επιθυμεί να διατηρήσει το παιδί.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ρίχνει το παιδί και εξαφανίζεται

Έτσι, εξαπατά τον Κουράκο με μια ψεύτικη δικαιολογία και ταξιδεύει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε έκτρωση, κρατώντας το μυστικό από όλους. Λίγες ημέρες αργότερα, επιστρέφει στη Μάνη και ενημερώνει τον Κουράκο για τα γεγονότα. Ο Γιώργης μένει άφωνος, ενώ η Δήμητρα επαναλαμβάνει ότι επιθυμεί την ελευθερία της, καθώς η καριέρα και η αυτο-πραγμάτωσή της είναι προτεραιότητες της. Γι’ αυτήν, η ιδέα του παιδιού θα αποτελούσε εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Κουράκος συνειδητοποιεί ότι η σχέση του με τη Δήμητρα δεν θα έχει ποτέ την εξέλιξη που επιθυμεί, δηλαδή να ιδρώσουν μια οικογένεια και να αναθρέψουν παιδιά. Σύντομα, η στιγμή αυτή θα φτάσει στη σειρά, καθώς η Δήμητρα θα λάβει πρόταση από την υπηρεσία να μετακινηθεί στην Αμερική. Έτσι, το τέλος της σχέσης τους θα γραφτεί οριστικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More