Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ράκος η Χάιδω – Πέφτει στην αγκαλιά του

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω ακόμη αισθάνεται βαθιά τον πόνο για τον χαμό του Φίλιππου. Το πένθος της θα ξεσπάσει μπροστά στον Κουράκο στον επερχόμενο επεισόδιο της σειράς. Αποφασίζει μαζί με τη Βασιλική να ξεκινήσουν από την αρχή, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι, γιατί τα παλιά τους φέρνουν αναπόφευκτα αναμνήσεις που πληγώνουν βαθιά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ράκος η Χάιδω – Πέφτει στην αγκαλιά του

Καθώς αναζητούν ένα νέο σπίτι, η Χάιδω συναντάει τον αστυνόμο Κουράκο. Το παρελθόν επιστρέφει ζωντανό, φέρνοντας τη θλίψη και την αγανάκτηση για τον χαμό του γιου της. Ανοίγει την καρδιά της στον Κουράκο, γνωρίζοντας ότι εκείνος είναι ο άνθρωπος που δικαιοσύνη έφερε δικαίωση για τον του φόνο του Φίλιππου. Μέσα της, η Χάιδω κουβαλάει πάντα τη μνήμη του γιου της, αγαπημένη και ανεξίτηλη. Η αδικία και ο πόνος δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό της, αλλά επιλέγει να μην την επιτρέψει να την κυριεύσουν.

Παρά τη θλίψη της, εμπνέεται να συμμετάσχει σε όμορφες στιγμές, όπως η παρουσίαση της στον γάμο του Τζον και της Αθηνάς. Παρότι παρευρίσκεται, αποφεύγει το τραπέζι, για να τιμήσει τον γιο της με τον τρόπο που μπορεί. Έτσι, η Χάιδω και η Βασιλική συνεχίζουν το ταξίδι τους, στην προσπάθεια να ζήσουν ξανά, παρά τις απώλειες που έχουν υποστεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like