Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Πυρ και μανία η Άννα – Ο Λόγος;

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς προβλέπεται να είναι καθηλωτική με τις εξελίξεις να μην έχουν τέλος, καθώς η Άννα γίνεται πυρ και μανία, και επιτίθεται στον Αποστόλη. Αρχικά, ο Αποστόλης δεν εγκρίνει το νέο χόμπι της Άννας και του Πότη, θεωρώντας τη σκοποβολή επικίνδυνη. Δυστυχώς, οι φόβοι του επαληθεύονται, καθώς η Χρυσούλα τραυματίζεται κατά λάθος.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Πυρ και μανία η Άννα – Ο Λόγος;

Παρόλα αυτά, ο Πότης και η Άννα καταφέρνουν να αποφύγουν την τραγωδία, με την Χρυσούλα να είναι απλώς τραυματισμένη. Ο Αποστόλης, παρότι φωνάζει στην Άννα, αυτή συνεχίζει απτόητη το χόμπι της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πότης και η Άννα ξαναβγαίνουν για σκοποβολή, όμως αυτή τη φορά ο Αποστόλης τους παρακολουθεί και τους καταγγέλλει στην αστυνομία. Έτσι, ο Κουράκος τους συλλαμβάνει ξανά, αλλά σύντομα αφήνονται ξανά ελεύθεροι.

Μόλις η Άννα ανακαλύπτει ότι ο Αποστόλης τους κάρφωσε στην αστυνομία, γίνεται έξαλλη και αρχίζει να θυμώνει να βρίζει και να σπάει ότι βρίσκεται μπροστά της. Παράλληλα, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα δημιουργεί αναταραχές στη Μάνη, καθώς ανακαλύπτεται ένα άγνωστο πτώμα στο δάσος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like