Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παρατάει την Ειρήνη στα κρύα του λουτρού

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Παρασκευάς αισθάνεται μεγάλη πίεση από τον αναγκαστικό αρραβώνα του με την Ειρήνη και αποφασίζει να εξαφανιστεί όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παρατάει την Ειρήνη στα κρύα του λουτρού

Παρόλο που αρραβωνιάζεται με την Ειρήνη υπό πίεση, ο Παρασκευάς αρχίζει να νιώθει δυσφορία. Η Ειρήνη, παρατηρώντας τον να δυσανασχετεί, ανησυχεί. Προτείνει στον Παρασκευά να συγκατοικήσουν μαζί, προσκαλώντας τον να μείνουν όλοι μαζί με τους γονείς της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αυτή η πρόταση τον σοκάρει και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Δημοσθένης επίσης ασκεί πίεση στον Παρασκευά να ζήσει μαζί τους, γεγονός που εντείνει την επιθυμία του να φύγει από την Αερόπολη.

Ο Παρασκευάς μαζεύει τα πράγματά του και προσποιείται ότι αναχωρεί από τη Μάνη, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Λυκούργου. Ζητά από τον Λυκούργο να τον κρύψει και να κρατήσει μυστική την παρουσία του. «Σας παρακαλώ, κύριε Λυκούργε μου, τσιμουδιά. Δεν με είδατε, δεν με απαντήσατε. Θα σας χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», τον παρακαλεί ο Παρασκευάς. Ο Λυκούργος δέχεται να τον βοηθήσει, αλλά η συγκατοίκηση τους ξεκινά με κάποια προβλήματα. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη αναζητά παντού τον Παρασκευά και ταράζεται από την εξαφάνισή του. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί την άφησε ξαφνικά, γεμάτη ανησυχία και αγωνία.

Ο Παρασκευάς μπορεί να βρει την ηρεμία που αναζητά μακριά από την Ειρήνη και την πίεση του αναγκαστικού αρραβώνα; Θα αποκαλυφθεί η κρυψώνα του στο σπίτι του Λυκούργου ή θα μπορέσει να παραμείνει κρυμμένος; Πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη όταν ανακαλύψει την αλήθεια για την εξαφάνισή του; Και τελικά, υπάρχει ελπίδα για τον Παρασκευά και την Ειρήνη να βρουν έναν κοινό δρόμο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like