Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παραδίνεται στο ποτό και λυγίζει

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Κουράκος, θα ανακαλέσει ένα παρελθόν που έχει κρυμμένο στην καρδιά του. Η Δήμητρα, αποφασισμένη, εγκαταλείπει τα πάντα, αφήνοντας τον Κουράκο να αντιμετωπίσει ξανά τον πόνο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παραδίνεται στο ποτό και λυγίζει

Η απόφασή της χτυπά βαθιά την ψυχή του Γιώργη. Καθώς εκείνη ετοιμάζεται να φύγει, ο Κουράκος υποφέρει στη σκιά του χαμού που πλησιάζει. Ο Ορέστης προσπαθεί να επανορθώσει, προσφέροντας συγχώρεση και στήριξη. Καθώς οι δυο τους ξεπερνούν το παρελθόν, ο Κουράκος αναζητά έναν φίλο για να μοιραστεί τον πόνο του. Κάποια νύχτα, χαλαρώνοντας με ποτό, ο Κουράκος εκθέτει τον πόνο του πρώτου του γάμου με την Ιουλία, μια εμπειρία που τον σημάδεψε βαθιά.

Μετά την Ιουλία, έρχεται στο μυαλό του η Ευτυχία, μια άλλη προδοσία που τον εξαπάτησε. Η Δήμητρα αποτελεί την τρίτη στη σειρά απογοήτευση για εκείνον. Ο Ορέστης τον ακούει προσεκτικά, προσπαθώντας να τον παρηγορήσει, αλλά ο πόνος παραμένει αβάσταχτος. Ποιες σκέψεις περνούν από το μυαλό του καθώς γυρνάει στο παρελθόν; Θα βρει ποτέ την ευτυχία που αναζητά, ή ο πόνος θα παραμείνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής του; Πώς μπορεί ο Ορέστης να βοηθήσει τον φίλο του να ξεπεράσει τις δυσκολίες;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like