Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης τσιμπάει το δόλωμα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μετά την αποφυλάκισή της, η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής. Χωρίς να χάσει χρόνο, αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το μαγαζί της Αρετής, ενώ εκείνη υποδέχεται μια νέα κρατούμενη στο κελί της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης τσιμπάει το δόλωμα

Φυσικά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει όσο πιο πολλά λεφτά μπορεί και αρχίζει να καταστρώνει ένα σχέδια που αφορά τον Δημοσθένη στήνοντας ολόκληρο σκηνικό έξω από το σπίτι του προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του. Ο Δημοσθένης «τσιμπάει το δόλωμα» και η Κούλα κάνει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη προκειμένου να πείσει την Άσπασία να γυρίσει κοντά του: «θα σου τη φέρω πίσω και θα με ευγνωμονείς. Έχω τον τρόπο μου εγώ. Θα γυρίσει και θα πέσει στα πόδια σου, να μη με λένε Κούλα», ισχυρίζεται.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης παρουσιάζει στην Ειρήνη τη νέα του σχέση, την Ελένη, μια δικηγόρο από την Καλαμάτα. Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η οποία τρέχει να ειδοποιήσει τη μάνα της. Η Ασπασία δεν δίνει όμως καμία σημασία, αντιθέτως πιέζει την Κούλα να της μιλήσει για τις προηγούμενες ζωές και τη μετενσάρκωση. Την ίδια ώρα όμως, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη: «Η Ελένη θα μετακομίσει στο σπίτι μας. Θα μείνει μαζί μας» και η Ειρήνη γίνεται έξαλλη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like