Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης ένα βήμα πριν τη φυλακή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης συνεχίζει να επιδίδεται στις βρώμικες δουλειές του όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Στο επόμενο βήμα του, θα συγκρουστεί με κάποιον νέο αντίπαλο, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης ένα βήμα πριν τη φυλακή

Ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό του, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Ο ‘πελάτης’ επικοινωνεί με τον Καπερνάρο και ξεκινούν οι απειλές. Η ένταση αυξάνεται και ένας νέος κύκλος ανησυχίας ξεκινά. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να ανακαλύψει τι πήγε στραβά με το πακέτο. Ζητάει από τον Βαγιάκο να ερευνήσει το θέμα. Ο Βαγιάκος ξεκινά τις έρευνες, χωρίς να γνωρίζει πόσο κοντά είναι στο να εκτεθεί. Η ανησυχία κορυφώνεται καθώς ο Δημοσθένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Εν τω μεταξύ, η εικόνα του Δημοσθένη ως καλός οικογενειάρχης και επιχειρηματίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Πλησιάζει η στιγμή που οι βρώμικες δουλειές του θα έρθουν στο φως. Η Ασπασία θα μάθει την αλήθεια και η αντίδρασή της αναμένεται να είναι σοκαριστική. Τελικά, η αποκάλυψη των πράξεων του Δημοσθένη είναι θέμα χρόνου. Θα προλάβει να διατηρήσει το προσωπείο του ή θα καταρρεύσει πριν το τέλος της σεζόν; Περιμένουμε με αγωνία να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα και ποιος θα είναι ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like