Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο 3ος κύκλος κλείνει με αίμα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η δίκη της Χάιδως αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της σειράς. Οι εκδικητικές της ενέργειας μετά τη δολοφονία της αδελφής του Φίλιππου, Στέλλας, δεν έφεραν κλείσιμο στον κύκλο της βίας. Αντίθετα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την αντίδραση του Φίλιππου.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο 3ος κύκλος κλείνει με αίμα

Ο θάνατος του Φίλιππου επιφέρει ριζικές αλλαγές στον κόσμο της σειράς. Η Χάιδω καταδικάζεται σε μια ζωή ως “ζωντανή νεκρή”, ενώ η Βασιλική βυθίζεται στη θλίψη για τον χαμό του συντρόφου της. Η μοναδική ανακούφιση που βρίσκουν είναι στη μικρή Στελλίτσα και στην υποστήριξη των αγαπημένων τους προσώπων. Ένας από αυτούς που τους στηρίζουν είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη Βασιλική. Επομένως, στον επόμενο κύκλο της σειράς, η Βασιλική αναμένεται να σχηματίσει ζευγάρι με τον Μιλτιάδη.

Ποια θα είναι η αντίδραση του κοινού στον θάνατο του Φίλιππου και στις εξελίξεις που ακολουθούν; Πώς θα επηρεαστούν οι υπόλοιποι χαρακτήρες από την απώλεια του; Ποιο ρόλο θα διαδραματίσει η μικρή Στελλίτσα στη συνέχεια της ιστορίας; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ της Βασιλικής και του Μιλτιάδη μετά από αυτό το γεγονός;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like