Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νέος έρωτας στη Μάνη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η σχέση μεταξύ της Αλκμήνης και του Ορέστη φαίνεται να εντείνεται, παρά τη ζήλια που νιώθει η Αντωνία βλέποντάς τους.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νέος έρωτας στη Μάνη

Μετά τον χωρισμό της από τον Μιλτιάδη, η Αλκμήνη ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της, επιδεικνύοντας αυτοπεποίθηση με την έναρξη γυμναστικής και τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο του Ορέστη. Καθώς οι δυο τους πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, ο Ορέστης αφήνει πίσω το παρελθόν του με τη Δήμητρα και επανασυνδέεται με τον φίλο του, τον Κουράκο. Καθώς η Δήμητρα φεύγει οριστικά για την Αμερική, ο Κουράκος είναι εκεί για να στηρίξει τον Ορέστη.

Η Αλκμήνη απολαμβάνει τη συντροφικότητα του Ορέστη και απολαμβάνει τις συζητήσεις τους. Σε μια συνάντηση στο καφενείο του Πότη, ο Ορέστης προτείνει στην Αλκμήνη μια βόλτα με το νέο του σκάφος, πρόταση που αποδέχεται με χαρά. Η Αντωνία, που παρακολουθεί την εξέλιξη από μακριά, χάνει κάθε ελπίδα να ξανακερδίσει την Αλκμήνη και εκρήγνυται σε οργή, χωρίς ωστόσο να την παραδεχτεί η ίδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like