Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νεκρό το στερνοπούλι της – Ράκος η Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η ολοκλήρωση του χρόνου του Φίλιππου στη σειρά πλησιάζει, και όπως θα δούμε, θα γίνει θύμα για την οικογένειά του. Οι προσεχείς εξελίξεις αναδεικνύουν μια τραγική σκηνή, απο ένα αρχαίο δράμα που αναπτύσσεται.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νεκρό το στερνοπούλι της – Ράκος η Χάιδω

Καθώς ο χρόνος περνά, ο Φίλιππος κλείνεται ολοένα και περισσότερο στον εαυτό του, βασανίζοντας τον εσωτερικά. Τελικά, αναγκάζεται να εξομολογηθεί στην οικογένειά του την απώλεια πολύτιμου χρόνου και την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του, που είχε αφήσει στη μέση. “Καταλαβαίνω πως πρέπει να ολοκληρώσω τις σπουδές μου,” λέει, “αλλά αγαπητή Βασιλική, μόλις γύρισα από τον στρατό. Δεν είναι εύκολο για μένα να αποχωρήσω ξανά.

Τα πράγματα άλλαξαν, αλλά η οικογένειά μου είναι πρώτη μου προτεραιότητα.” Οι λέξεις του αντικατοπτρίζουν την εσωτερική μάχη που δίνει, ανάμεσα στην υποχρέωση και την αγάπη του για την οικογένειά του. Η Βασιλική, αν και αντιλαμβάνεται τη σημασία των λόγων του Φίλιππου, αισθάνεται τον φόβο να μείνει ξανά μόνη. “Περάσαμε μαζί τόσα δύσκολα,” λέει τρέμοντας, “δεν μπορώ να ξαναζήσω τον εφιάλτη της απώλειας.” Οι φόβοι της αποδεικνύονται δυστυχώς προφητικοί, καθώς η τραγωδία που πλησιάζει δεν αφήνει κανέναν ανέπαφο.

Ο κύκλος της βίας που ξεκίνησε με τη δολοφονία της Στέλλας, αδερφής του Φίλιππου, δεν έχει κλείσει ακόμα. Η Χάιδω, που είναι μέρος αυτού του κύκλου, αποτελεί κλειδί στην επίλυσή του. Καθώς ο Φίλιππος θυσιάζεται για να κλείσει αυτός ο κύκλος, η Χάιδω, η ίδια ζωντανή νεκρή, και η Βασιλική βυθίζεται σε έναν ωκεανό πόνου. Με τον θάνατό του, οι ζωές των πάντων αλλάζουν ολοκληρωτικά. Η Χάιδω γίνεται σύμβολο ενός παρελθόντος που αρνείται να πεθάνει, ενώ η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανεπανόρθωτη απώλεια. Ένας κύκλος τραγωδίας και θυσίας ολοκληρώνεται, αφήνοντας πίσω του μια οικογένεια που ψάχνει για ανακούφιση στην αβεβαιότητα του μέλλοντος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More