Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυπάμαι Αριάδνη, πρέπει να χωρίσουμε

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης και ο Λυκούργος επανασυνδέονται, αν και αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Παράλληλα, ο Φίλιππος εκδηλώνει νευρικότητα, προβληματίζοντας τη Βασιλική, η οποία υποθέτει ότι η ανησυχία του σχετίζεται με την προσεχή δίκη της Χάιδως.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυπάμαι Αριάδνη, πρέπει να χωρίσουμε

Ο Χρήστος σκοπεύει να αποκαλύψει στην Αφροδίτη την απόφασή του να χωρίσουν, αλλά η απώλεια της αγαπημένης γιαγιάς Ευτέρπης ανατρέπει τα σχέδιά του. Η γιαγιά Ευτέρπη, που ήταν η πηγή στήριξής της, δυστυχώς φεύγει από τη ζωή. Την ίδια στιγμή, η μυστική αποστολή της Δήμητρας αποκαλύπτεται, καθώς οι κρυφές κάμερες των εμπόρων ναρκωτικών αποκαλύπτουν τα πάντα. Οι Ρουσσέοι ασκούν βασανιστήρια στη Δήμητρα με σκοπό να ανακαλύψουν την ταυτότητά της και τους λόγους που την οδήγησαν στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η Αφροδίτη πενθεί για τον θάνατο της γιαγιάς Ευτέρπης, και ο Χρήστος, βλέποντάς την σε αυτήν την κατάσταση, αναβάλλει την απόφασή του να ζητήσει διαζύγιο. Αργότερα, εξηγεί στην Αριάδνη: «Δεν μπόρεσα να της μιλήσω. Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν θα ήταν σωστό να της προκαλέσω περισσότερο πόνο αυτήν τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ, Αριάδνη», της λέει, με την κοπέλα να λυγίζει στην απόφασή του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like