Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυκούργος – Κωνσταντίνος στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Λυκούργος και Κωνσταντίνος βρίσκονται σε μια δύσκολη θέση εξαιτίας του χωρισμού του δεύτερου με την Ισμήνη. Αρχικά, η Ισμήνη απαιτεί από τον Κωνσταντίνο να διακόψει τη συνεργασία του με τη Σοφία. Αντίθετα, εκείνος υπερασπίζεται τη Σοφία, εξηγώντας ότι η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυκούργος – Κωνσταντίνος στα μαχαίρια

Η απειλή της Ισμήνης να φύγει αν δεν γίνει αυτό πραγματοποιείται άμεσα. Μαζεύει τα πράγματά της και αποχωρεί από το σπίτι. Ο Λυκούργος, μαθαίνοντας τι συνέβη, ανησυχεί και πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο. Εκείνος του εξηγεί ότι δεν υπάρχει καμία ερωτική σχέση με τη Σοφία και πρόκειται απλά για παρεξήγηση της Ισμήνης. Ο Λυκούργος προσπαθεί να διαμεσολαβήσει, ζητώντας από την Χάιδω να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου.

Παρά τις προσπάθειες του, όμως, η Ισμήνη παραμένει αδιάλλακτη και επιμένει στο χωρισμό, πεπεισμένη ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ του Κωνσταντίνου και της Σοφίας. Η κατάσταση επιδεινώνεται καθώς οι αντιδράσεις των χαρακτήρων εντείνονται. Ο Λυκούργος βλέπει την κρίση με ανησυχία, καθώς προσπαθεί να διατηρήσει την αρμονία στην οικογένεια του. Ωστόσο, η αδιαλλαξία της Ισμήνης και η αβεβαιότητα γύρω από τη Σοφία δημιουργούν ένταση και αναταράσσουν την ηρεμία τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like