Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η σπίθα του έρωτα ανάβει ξανά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω ασχολείται με το μποστάνι της μονής και δεν επιδιώκει επιστροφή στα εγκόσμια. Η Ιουλίας έχει μπει στο μήνα της και ο Στάθης δυσαρεστεί που δεν είναι κοντά στην Ιουλία.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η σπίθα του έρωτα ανάβει ξανά

Η Βασιλική συνειδητοποιεί την ανάγκη να εστιάσει στη δουλειά, κυρίως για το παιδί της. Καθοδηγείται στον πορτοκαλεώνα, αποφασισμένη να αναλάβει την οικογενειακή περιουσία. Παράλληλα, η Μαργαρίτα γνωρίζει μια γυναίκα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής. Ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι της Χάιδως και εκείνη αποκαλύπτει τις ανησυχίες της στην ηγουμένη. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος πηγαίνει εκεί και προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Θεοδώρα συνεχίζει να πίνει και η Άννα απειλεί να τη διώξει από το σπίτι. Η Ισμήνη βρίσκει αγοραστή για την εταιρία της, ενώ η Αριάδνη επιστρέφει στη δουλειά και αναζωπυρώνεται η σχέση της με τον Χρήστο. Όταν ο Στάθης προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να φύγει από την ταβέρνα, εκείνη αρνείται. Οπότε την απειλεί ότι αν επανασυνδεθεί με τον Χρήστο, θα δει το σκληρό του πρόσωπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like