Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η μοναξιά ενώνει Κουράκο – Αφροδίτη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η γιατρός σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο άντρας που αγάπησε και εμπιστεύτηκε την πρόδωσε, και μάλιστα με την κόρη της Ιουλία, η οποία είναι η καλύτερή της φίλη. Η κοπέλα συνειδητοποιεί ότι η παράξενη συμπεριφορά και τα συχνά ξενύχτια του Χρήστου, καθώς και η αποφυγή της Αριάδνης, οφείλονταν στις τύψεις τους και στην αδυναμία τους να την αντικρίσουν στα μάτια.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η μοναξιά ενώνει Κουράκο – Αφροδίτη

Η Αφροδίτη δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την πίκρα της προδοσίας του συζύγου της και προσπαθεί να ξεχνά μέσω της δουλειάς της ή μέσω των συναντήσεων με φίλες. Παράλληλα, ο αστυνόμος Κουράκος ανησυχεί για την υγεία του και επισκέπτεται την Αφροδίτη στο ιατρείο της. Εκείνος, μαθαίνοντας για τον χωρισμό της με τον Χρήστο, του εκφράζει τη συμπαράστασή του. Αφήνοντας πίσω τις πληγές, ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά και κανονίζουν να βγουν για ένα ποτό ως φίλοι.

Με το πέρασμα του χρόνου, αναπτύσσεται μια τρυφερή φιλία μεταξύ τους, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα. Για τον Γιώργο και την Αφροδίτη, είναι καιρός να βρουν την ευτυχία χωρίς απογοητεύσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like