Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρία σε σοκ – Ο Λόγος;

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η αγωνία κορυφώνεται στη σειρά, καθώς η Μαρία αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη αποκάλυψη. Αντί να επιβεβαιωθεί η προσδοκία της για καλά νέα, θα βρει τον εαυτό της αντιμέτωπο με μια τραγική ανακοίνωση.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρία σε σοκ – Ο Λόγος;

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά και ο Τζον, που ζουν τον έρωτά τους στη Μάνη, σχεδιάζουν τον γάμο τους με ενθουσιασμό. Η παρουσία της Φιλιώς κοντά στον Τζον φέρνει χαρά και αισιοδοξία στην Αθηνά. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα παραμένει στο πλευρό της Βασιλικής, ενώ η Χάιδω είναι αφοσιωμένη στα καθήκοντά της στο μοναστήρι, ευχόμενη να βρει την αναγκαία γαλήνη. Όταν η Αθηνά και ο Τζον επισκέπτονται τη Μαρία στο Σούνιο για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα, η Μαρία τους υποδέχεται με χαρά, δείχνοντας ενθουσιασμένη για τις εξελίξεις.

Ωστόσο, η Μαρία αντιλαμβάνεται την απουσία της Μαργαρίτας και αισθάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η θλίψη της εντείνεται όταν η Αθηνά και ο Τζον της αποκαλύπτουν τον θάνατο του Φίλιππου. Η Μαρία σοκάρεται βαθιά από τα νέα αυτά, αντιμετωπίζοντας μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like