Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Ισμήνη του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Παρασκευάς συναντά επιτέλους την Ειρήνη, που έχει μαραζώσει από την ξαφνική φυγή του. Ο νεαρός της θέτει όρους για να είναι ξανά μαζί. Ο Δημοσθένης, μην μπορώντας να ξεπεράσει ότι νικήθηκε από ένα νεαρό αγόρι, προσπαθεί να προσεγγίσει τον μελλοντικό γαμπρό του κάνοντάς του ένα νέο δώρο, το οποίο εκείνος αποδέχεται.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Ισμήνη του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Στο μεταξύ, ο γάμος του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, καθώς η Ισμήνη τραβάει τον καβγά στα άκρα, απαιτώντας από τον άντρα της να απολύσει τη Σοφία. Το ζευγάρι συνεχίζει να μαλώνει για τη νεαρή γραμματέα, και τελικά ο συμβολαιογράφος δηλώνει στη γυναίκα του ότι δεν πρόκειται να την απολύσει. Θολωμένη από θυμό και ζήλια, η Ισμήνη πραγματοποιεί την απειλή της και φεύγει από το σπίτι. Πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της και του λέει ότι χώρισε.

Ο Λυκούργος βρίσκει τον Κωνσταντίνο και με άγριες διαθέσεις του ζητά εξηγήσεις για τον χωρισμό από την κόρη του. Όμως, όσα του λέει ο άντρας τον κάνουν να αναθεωρήσει κάποιες από τις σκέψεις του. Μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνει, ο δικηγόρος ζητά από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη και επιμένει στον χωρισμό. Την ίδια ώρα, η Αρετή και η Κούλα ετοιμάζονται για τον γάμο της Αθηνάς, ενώ η Αρετή εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν ότι πρόκειται να αναλάβει δική της εκπομπή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like