Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η απολογία της τσακίζει κόκαλα

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η ημέρα της απολογίας της Χάιδως πλησιάζει και όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία. Την ώρα που ο Σωτήρης Βαφέας ετοιμαζόταν να αδειάσει το όπλο του πάνω στον Φίλιππο, η Χάιδω βρέθηκε αναγκασμένη να τον πυροβολήσει για να τον σώσει από βέβαιο θάνατο.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η απολογία της τσακίζει κόκαλα

Στο δικαστήριο, η Μαργαρίτα μιλάει υποστηρίζοντας την Χάιδω, αλλά ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής την στριμώχνει σκληρά. Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως, όπου εξιστορεί με συγκινητικό τρόπο τα γεγονότα της ημέρας που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα. «Είδα τον Βαφέα να σημαδεύει με όπλο τον μονάκριβο γιο μου. Τα πόδια μου κόπηκαν, δεν γινόταν να χάσω και το άλλο μου παιδί. Να μου το σκοτώσουν κι αυτό. Έκανα ό,τι θα έκανε κάθε μάνα για να σώσει το σπλάχνο της», λέει κλαίγοντας.

Παράλληλα, η Αντωνία και η Αλκμήνη μαλώνουν μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να τις απολύσει και τις δύο. Η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αφήσει την υπεράσπιση της Αρετής, παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά της. Η Βασιλική και η Αριάδνη γίνονται ολοένα και πιο στενές φίλες, χαρίζοντας χαρά στον Στάθη και την Ιουλία. Η Κούλα, ανακαλύπτοντας ένα ακόμα ψέμα ότι η Αρετή χρειάζεται βοήθεια στη φυλακή ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία. Η αγόρευση του εισαγγελέα είναι καταπέλτης για τη Χάιδω, καθώς την κηρύσσει ένοχη για φόνο εκ προμελέτης, αφού είχε προηγούμενα με την οικογένεια Βαφέα κι επιζητούσε το γδικιωμό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like