Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αντωνία ξεσπά σε Βασιλική – Αφροδίτη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Αφροδίτη και η Βασιλική θα βρεθούν αντιμέτωπες με μια σοκαριστική κατάσταση και θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην αντιμετώπισή της. Η Ισμήνη, ενώ βρίσκεται σε ενεργή προετοιμασία για το άνοιγμα του νέου κέντρου αισθητικής στην Αερόπολη, ζητά τη βοήθεια της Αφροδίτης και της Βασιλικής.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αντωνία ξεσπά σε Βασιλική – Αφροδίτη

Οι δύο φίλες της ανταποκρίνονται θερμά στο αίτημά της, προσφέροντας τη βοήθειά τους για τη νέα επιχείρησή της. Ωστόσο, η Αντωνία εισβάλλει ξανά στο εργαστήριο, δημιουργώντας ένα νέο επεισόδιο. Η Ισμήνη, έκπληκτη μπροστά στον θυμό της Αντωνίας δέχεται να την ακούσει. Η Αντωνία της ζητάει να μιλήσει στην Αλκμήνη, παρακαλώντας την να μην παντρευτεί τον Ορέστη.

Η Ισμήνη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, διαβεβαιώνει την Αντωνία ότι δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά τους, αλλά αυτή δεν την πιστεύει και εκρήγνυται, κατηγορώντας την. Η Βασιλική και η Αφροδίτη σοκάρονται από την κρίση της Αντωνίας, ενώ η Ισμήνη ξεσπάει σε κλάματα. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, ο Κωνσταντίνος την προτρέπει να καταγγείλει την Αντωνία, έχοντας ως μάρτυρες τη Βασιλική και την Αφροδίτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like