Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Γιατί με άφησες μόνη; – Σπάει κόκαλα η κηδεία του Φιλίππου

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη με αναπάντεχες λιποθυμίες όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, αφού δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του Φίλιππου και την απώλεια που φέρνει αυτός.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Γιατί με άφησες μόνη; – Σπάει κόκαλα η κηδεία του Φιλίππου

Η σορός του μεταφέρεται στο σπίτι τους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα τραγικού δράματος. Η Χάιδω ουρλιάζει και γδέρνει το πρόσωπό της, ενώ η Βασιλική διαρκώς λιποθυμά. Καθώς κοιτάζει το νεκρό σύζυγό της, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί: “Γιατί, Φίλιππε, με άφησες μόνη; Τι θα πω στο παιδί μας; Φίλιππε, σ’ αγαπώ”, εκφράζοντας την ανείπωτη θλίψη της. Αυτά τα λόγια γεμάτα δάκρυα αντηχούν σε ολόκλκηρη την Μάνη.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία του Φίλιππου, με όλη την Αερόπολη να συγκεντρώνεται για να τον αποχαιρετήσει. Οι φίλοι του, Παρασκευάς και Μιλτιάδης, κρατούν το φέρετρο, ενώ η Αριάδνη στηρίζει αγκαλιά την Βασιλική, προσπαθώντας να την κρατήσει όρθια στην πρόσφατη απώλεια, όπως θα δούθμε στα προσεχή επεισόδια. Η Βασιλική, παρά την ανυπόφορη απώλεια, προσπαθεί να βρει δύναμη για να αντιμετωπίσει το μέλλον. Μέσα από τον πόνο και τη θλίψη, αναζητά τρόπους να προστατεύσει το παιδί τους και να προχωρήσει μπροστά.

Η παρουσία των φίλων της και η στήριξη της Αριάδνης αποτελούν φωτεινά σημεία στο σκοτάδι που την περιβάλλει, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της φιλίας σε δύσκολες στιγμές. Με τη δύναμη αυτή και τις αναμνήσεις του Φίλιππου να την εμπνέουν, προσπαθεί να βρει τη δύναμη να προχωρήσει παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like