Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Φοράει ράσο – Εγκαταλείπει τα εγκόσμια

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Χάιδω παραμένει στο μοναστήρι και αποκτά σιγά-σιγά εξοικείωση με τη ζωή εκεί. Αποκαλύπτει τις σκέψεις της, ανοίγει την καρδιά της και εκτελεί τα καθήκοντά της στο μοναστήρι.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Φοράει ράσο – Εγκαταλείπει τα εγκόσμια

Παρά τις προσπάθειες που γίνονται από όλους να την πείσουν να επιστρέψει, παραμένει αποφασισμένη στην επιλογή της. Ο Παρασκευάς επισκέπτεται το μοναστήρι με την ελπίδα να την κερδίσει, αλλά αντιμετωπίζει αποτυχία όπως και πριν. Η Χάιδω δείχνει αποφασισμένη να παραμείνει στη μοναξιά και αργότερα εκφράζει την επιθυμία της να γίνει μόνιμη μοναχής στο μοναστήρι. Παράλληλα, ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν καταφέρνουν να καταπνίξουν τα συναισθήματά τους. Αν και χωρίστηκαν για λίγο, η φλόγα του έρωτά τους αναζωπυρώνεται και γίνεται ακόμα πιο έντονη.

Συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους κρυφά, αισθανόμενοι ακόμα μεγαλύτερη αγωνία. Μια στιγμή, η Αφροδίτη αναζητά τον άντρα της στην ταβέρνα, και συναντά τυχαία τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μια στιγμή έντονης έλξης. Κοιτιούνται βαθιά στα μάτια ο ένας του άλλου, ενώ αυτοί δεν αντιλαμβάνονται την παρουσία της. Η Αφροδίτη παγώνει, καταλαβαίνοντας την αλήθεια, και αποχωρεί αθόρυβα, χωρίς να πιει καμία λέξη. Το ένστικτό της την οδηγεί στο να αντιληφθεί την αγάπη τους και να υποκύψει στον πόνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like