Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έξαλλη η Αφροδίτη – Τους πιάνει να…

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Χρήστος και η Αφροδίτη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, βρίσκονται σε μια δύσκολη φάση. Η σχέση τους δοκιμάζεται καθώς η Αφροδίτη ανακαλύπτει την απιστία του Χρήστου.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έξαλλη η Αφροδίτη – Τους πιάνει να…

Η Αφροδίτη, αντιλαμβανόμενη τη σχέση του συζύγου της με την Αριάδνη, επισκέπτεται ξαφνικά την ταβέρνα όπου βρίσκονται και οι δύο. Τα βλέμματα που ανταλλάσσονται ανάμεσά τους αποκαλύπτουν την αλήθεια στην Αφροδίτη, πως ο Χρήστος δεν είναι πιστός. Παρά τις προσπάθειες του Χρήστου να διαψεύσει τις υποψίες της, η Αφροδίτη απογοητεύεται από τη στάση του. Αυτή η αποκάλυψη τείνει να οδηγήσει σε χωρισμό.

Ωστόσο, οι φίλοι του ζευγαριού, Λυκούργος και η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο, αναλαμβάνουν δράση. Με αγάπη και αφοσίωση, γίνονται γεφυροποιοί για να σώσουν τον γάμο τους. Η προσπάθειά τους δίνει αποτελέσματα και καταφέρνουν να επαναφέρουν το ζευγάρι ξανά. Έτσι, με τη βοήθεια των αγαπημένων τους προσώπων, η Αφροδίτη και ο Χρήστος ξαναβρίσκουν την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα στη σχέση τους, αποφεύγοντας έτσι τον χωρισμό. Έτσι θα δούμε τον Χρήστο να αδειάσει για άλλη μια φορά την Αριάδνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like