Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έρχεται και ανάβει φωτιές

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Άθηνα και ο Τζον ετοιμάζονται για την τελική ευθεία του γάμου τους, ενώ η κόρη του Τζον, η Νάνσυ, τηλεφωνεί ενθουσιασμένη στον πατέρα της για να του ανακοινώσει ότι επισκέπτεται την Ελλάδα.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Έρχεται και ανάβει φωτιές

Η αναμονή της συναντά θερμή υποδοχή από όλους, εκτός από τη Φιλιώ, η οποία ανησυχεί ότι η παρουσία της Νάνσυ θα την απομακρύνει από την προσοχή του πατέρα της. Μετά από μερικές ημέρες, η νεαρή κοπέλα εμφανίζεται, υποδυόμενη από την ηθοποιό Βαρβάρα Ντέσκα, και η οικογένεια της Άθηνας την υποδέχεται με ενθουσιασμό. Η Φιλιώ, ωστόσο, διατηρεί απόσταση και ζητά να ανέβει στο δωμάτιό της. Από την άλλη πλευρά, ο Τζον είναι ενθουσιασμένος που η κόρη του είναι κοντά του και την επιδεικνύει με περισσή περηφάνια.

Ο Τζον προτείνει να περάσουν χρόνο μαζί και να εξερευνήσουν τη Μάνη. “Τι θα έλεγες αν πάμε να δούμε τους ελαιώνες; Θα τους λατρέψεις,” της λέει ενθουσιασμένα καθώς κατευθύνονται προς τα χωράφια. Θα βρει η Φιλιώ τρόπο να ξεπεράσει τις ανησυχίες της; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Νάνσυς με τη νέα οικογένεια του πατέρα της στην Ελλάδα;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like