Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι ψεύτης – Αγρίμι ο Μάνος

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Μαρίνα και ο Μάνος βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες στιγμές όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς . Ο Μάνος, εξαιτίας της υπερβολικής εργασίας και των έντονων καταστάσεων στο σπίτι, αλλάζει συμπεριφορά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι ψεύτης – Αγρίμι ο Μάνος

Η συνεχής κούραση και η απουσία του από το σπίτι τον οδηγούν στην επιστροφή στις αμφεταμίνες, προκαλώντας αλλαγές στον χαρακτήρα του. Νευρικότητα, οξύθυμος και ξεσπάσματα γίνονται συχνά φαινόμενα. Η Μαρίνα, φοβισμένη, δεν αναγνωρίζει πλέον τον άντρα που αγάπησε. Η κατάσταση ξεφεύγει τελείως στο δικαστήριο της Χάιδως, όπου ο Μάνος, ως μάρτυρας υπεράσπισης, αποκαλείται ψεύτης από ένα μέλος της οικογένειας Βαφέα. Η οργή του τον οδηγεί σε ξέσπασμα βίας, με τον Μάνο να επιτίθεται βάναυσα στον άνδρα μέχρι το σημείο να τον σκοτώσει.

Η Μαρίνα σε κατάσταση φρίκης, απειλεί τον Μάνο ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους αν δεν αλλάξει. Η απειλή αυτή αποτελεί έναν ακόμα παράγοντα που προστίθεται στον φόβο του Μάνου για το μέλλον της οικογένειάς του. Η αναταραχή στο σπίτι είναι εμφανής και μέσα στην αβεβαιότητα, η Μαρίνα αναζητά τρόπους να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της από την εξέλιξη της κατάστασης. Η σχέση τους φτάνει σε κρίσιμο σημείο και η Μαρίνα αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την πιθανότητα ενός μέλλοντος χωρίς τον άντρα που αγάπησε και παντρεύτηκε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like