Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι ανίκανη – Έξαλλος ο Ισίδωρος

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αμαλία συνεχίζει να παριστάνει ενδιαφέρον για τον ελαιώνα, όμως ο Ισίδωρος δεν πείθεται. “Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να αποδείξεις στην Αθηνά ότι είσαι άξια και ικανή να ξεκινήσεις από το μηδέν και να αναρριχηθείς.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είσαι ανίκανη – Έξαλλος ο Ισίδωρος

Και σε ρωτάω; Να αναρριχηθείς να πας πού; Έχεις απώτερο στόχο την επιχείρηση με τα λάδια;”, της λέει ευθέως και συνεχίζει: “Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι αρρωσταίνω εγώ, είναι η Αθηνά και ο Μάνος στο πόδι μου. Αν υποθέσουμε ότι αρρωσταίνει και ο Μάνος, η Αθηνά είναι πολύ άξια. Κι αν υποθέσουμε ότι αρρωσταίνουμε και οι τρεις μαζί, από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε ένα πολύ άξιο διευθυντή. Σε καμία περίπτωση δεν θα ηγηθείτε της εταιρίας, ούτε εσύ, ούτε η Μαρίνα!”, της φωνάζει εξαγριωμένος.

Η Αμαλία προσβάλλεται που την βάζει στην ίδια κατηγορία με τη νύφη του, αλλά ο Ισίδωρος με αυστηρό ύφος της ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι πιο έξυπνη από εκείνη. “Λοιπόν, ήθελα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Από ‘κει και πέρα, αν σου αρέσει, να πηγαίνεις να μαζεύεις ελιές, με γεια σου και χαρά σου! Μην το κάνεις όμως τόσο περίπλοκο στο μυαλό σου! Μη δημιουργείς ανέφικτους στόχους!”, της λέει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like