Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είμαι αθώα – Θα σε καταραστώ και …

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι επερχόμενες σκηνές της σειράς υπόσχονται ένα μείγμα από δράμα και αστείες στιγμές, καθώς η Αρετή φέρνει αναταράξεις στη ζωή του Κουράκου.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Είμαι αθώα – Θα σε καταραστώ και …

Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει στην Ισμήνη το σημείωμα που του έδωσε ο Πότης, δημιουργώντας ανησυχία για το πώς θα αντιδράσει ο πατέρας της. “Ίσως τελικά να πρέπει να πληρώσω τα χρήματα, δεν ξέρω, Θα περιμένω την επόμενη κίνησή του,” του λέει αυτή. Ταυτόχρονα, ο Μάνος μοιράζεται με την Αθηνά τα νέα για τη δουλειά και την επιστροφή της Αμαλίας, και εκείνη παρά το εκνευρισμό της δεν λέει κουβέντα.

Η Αρετή επισκέπτεται τον Κουράκο στο γραφείο του, προκαλώντας τον με τις απαντήσεις της για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο φούρνο του Τάσου. “Δεν το έβαλα φωτιά… Αλλά και να έκαιγα, θα έκαιγα μόνο τον φούρνο, όχι εκείνον!” του απαντά αυτή αποφασιστικά, αρνούμενη να ομολογήσει οτιδήποτε. Ωστόσο, ο αστυνομικός αποφασίζει να την συλλάβει, παρά τις αντιδράσεις της Αρετής. “Είμαι αθώα! Θα σε καταραστώ! Οι κατάρες μου πιάνουν!” φωνάζει απελπισμένα, αλλά ο Κουράκος απλώς της ρίχνει ένα σαρκαστικό “Φοβήθηκα πραγματικά τώρα”.

Παράλληλα, η Βασιλική μαθαίνει για τη μητέρα της και ο Φίλιππος εντείνει την ανησυχία της. “Έρχεται τσουνάμι,” την προειδοποιεί. Ο Λυκούργος, από την άλλη, εκφράζει αμφιβολίες για το αν η Αρετή θα φτάσει τόσο μακριά, αλλά και τον φόβο της από το μέλλον. Η Αριάδνη ανακαλεί την απογοήτευσή της από τον Στάθη, αλλά εκφράζει επίσης συμπόνια προς την Ιουλία. “Η επιμονή σου έχει επιδράσει σε μένα… Αν δεν με ήθελες τότε, γιατί επιμένεις τώρα; Και η δίκη με τον γυναικολόγο… Αν είχες τίποτα να κρύψεις, θα το άφηνες να ξεχαστεί,” λέει στην Ιουλία, που την κοιτάζει με ευγνωμοσύνη.

Αργότερα, η Ιουλία ενημερώνει τον Στάθη πως η Αριάδνη βρίσκεται στο σπίτι της. “Με άφησε να την αγκαλιάσω… Λέει ότι με πιστεύει! Είμαι στα ουράνια, Στάθη!” ανακοινώνει εκστατικά. Ο Στάθης ρωτάει για τον Χρήστο, αλλά η Ιουλία το αποφεύγει. “Μου είπε ‘αύριο.’ Παρακαλώ, άνοιξε την αγκαλιά σου στην Αριάδνη όταν γυρίσει στη Μάνη,” τον παρακαλεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like