Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς – Έρχεται χωρισμός βόμβα

Η Γη Της Ελιάς – Η συνέχεια της σειράς φέρνει ανατροπές, καθώς η σχέση μεταξύ της Αθηνάς και του Τζον φαίνεται να βρίσκεται σε αβέβαιο έδαφος. Μετά την πρόταση γάμου και τη σκέψη της μετεγκατάστασης στην Αμερική, η Αθηνά συζητάει με τη Φιλιώ για το ενδεχόμενο μετακόμισης και το κοριτσάκι αντιδρά έντονα.

Η Γη Της Ελιάς – Έρχεται χωρισμός βόμβα

Καθώς περνάει ο χρόνος, η Αθηνά νιώθει όλο και περισσότερο συνδεδεμένη με τον αγαπημένο της και εκφράζει την επιθυμία της για μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω της τα πάντα. Παράλληλα, όμως, η ευτυχία της Φιλιώς παραμένει σημαντική για εκείνη. Καθώς σχεδιάζουν για τον γάμο και τη μετεγκατάσταση, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει την κόρη της για τα θετικά τους βήματα. Ωστόσο, ο Τζον φεύγει πρώτος για την Αμερική για να προετοιμάσει τα πάντα, αφήνοντας την Αθηνά να ακολουθήσει με τη Φιλιώ. Η αρνητική αντίδραση του κοριτσιού όμως την αναγκάζει να αναθεωρήσει τα σχέδιά της.

Στενοχωρημένη, αναγκάζεται να πει στον Τζον ότι θα πρέπει να χωρίσουν για να μην πληγώσει τη Φιλιώ. Αν και πληγωμένη, νιώθει ότι ο Τζον δεν την αγάπησε όσο έλεγε, αφού δέχτηκε εύκολα τον χωρισμό. Μετά από ένα διάστημα, το κουδούνι χτυπάει στο σπίτι της Αθηνάς και όταν ανοίγει, βλέπει τον Τζον μπροστά της. Αυτός της αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και αποφασίζει να παραμείνει στη Μάνη. Η Αθηνά, γεμάτη χαρά, τον αγκαλιάζει. Επιτέλους, είναι μαζί και η ζωή τους συνεχίζεται ενωμένη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like