Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ξεφτιλίζει τους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα φέρουν μεγάλες ανατροπές. Η Αμαλία εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στο σπίτι της Ιουλίας στην Κηφισιά, για να τη συγχαρεί για το μωρό της.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ξεφτιλίζει τους Βρεττάκους

Παρά τις τεταμένες σχέσεις τους, η κίνηση της Αμαλίας δείχνει ευγένεια και ανωτερότητα. Ωστόσο, αυτή η επίσκεψη εκνευρίζει τον Ισίδωρο, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένος. Εκτός από την επίσκεψη της Αμαλίας, ο Ισίδωρος αντιμετωπίζει και ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που σχετίζεται με τη μητέρα της Αθηνάς. Η Μαρία, τρομοκρατημένη, του αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να εκδώσει ένα βιβλίο γεμάτο κουτσομπολιά για τις ζωές τους.

Αυτή η κίνηση της Μαρίας ανησυχεί τον Ισίδωρο, καθώς πιστεύει πως οι αποκαλύψεις θα βλάψουν ανεπανόρθωτα τη φήμη και την υπόληψη της οικογένειας Βρεττάκου. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο κρίσιμη καθώς η Αθηνά ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τζον, έναν αξιοσέβαστο Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ενώ η αδελφή της Ιουλία μόλις έχει γεννήσει ένα αγοράκι εκτός γάμου. Ο Ισίδωρος, εξοργισμένος με το περιεχόμενο του βιβλίου της Μαρίας, ζητά από την Αθηνά να παρέμβει και να εμποδίσει την κυκλοφορία του.

Η Αθηνά είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να αποτρέψει την έκδοση του βιβλίου, χωρίς καμιά επιτυχία. Παρόλα αυτά, ο Ισίδωρος επιμένει ότι πρέπει να βρει έναν τρόπο να αποτρέψει τη δημοσίευση, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του από το σκάνδαλο που θα μπορούσε να προκαλέσει το βιβλίο της Μαρίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like