Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τυφλώνονται απο έρωτα

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια του τέταρτου κύκλου θα γίνει χαμός. Θα δούμε την Αριάδνη και τον Κουράκο να συνάπτουν κρυφή ερωτική σχέση. Ο αστυνομικός, παρά την έλξη που νιώθει για την Αριάδνη τόσο ως γυναίκα όσο και ως χαρακτήρα, δεν μπορεί να αγνοήσει ότι είναι η κόρη της πρώην συζύγου του.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τυφλώνονται απο έρωτα

Παρόλα αυτά, διατηρούν πάντα φιλική διάθεση μεταξύ τους. Μια διάρρηξη στο σπίτι της Ιουλίας τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Κουράκος επιλέγει την Αριάδνη για χορό στον γάμο, δείχνοντας ότι τα αισθήματά του είναι βαθύτερα. Στον τέταρτο κύκλο, η φιλία τους εξελίσσεται σε κάτι πιο στενό και μέρα με τη μέρα έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Κουράκος σκέφτεται συνέχεια την Αριάδνη και νιώθει ότι του γίνεται απαραίτητη. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αριάδνη, που όσο πλησιάζει τον Γιώργη, απομακρύνεται από τον Χρήστο.

Η διάθεσή της αλλάζει και η φιλική σχέση με τον Κουράκο μετατρέπεται σε ερωτική. Οι δυο τους παραδίνονται σε ένα απίστευτο ερωτικό πάθος, αρχίζοντας μια κανονική σχέση και γίνονται ζευγάρι. Στην αρχή, προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό, αλλά τίποτα τελικά δεν μένει κρυφό με τραγικά αποτελέσματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like