Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τρέμει για την ζωή της

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Μάνο να επιτίθεται σε δύο γυναίκες, την Αφροδίτη και τη Μαρίνα, την γυναίκα του. Η όμορφη γιατρός παρατηρεί την έκταση της ακραίας συμπεριφοράς του, παρόλο που οι εξετάσεις δεν αποκαλύπτουν προβλήματα.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τρέμει για την ζωή της

Αναζητά την αιτία αυτής της συμπεριφοράς. Ο Μάνος, όμως, τους έχει παραπλανήσει όλους. Δεν έχει χρησιμοποιήσει αμφεταμίνες 12 ώρες πριν από τις εξετάσεις, έτσι μετά τον έλεγχο το αίμα του δείχνει καθαρό. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στην Αφροδίτη για να μάθει για τον γιο του. Η απάντησή της τον ανησυχεί, καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και ξέρει να το κρύβει καλά.

Μόλις ο Μάνος αντιλαμβάνεται τις πληροφορίες που η Αφροδίτη μοιράζεται με τον Ισίδωρο, επιτίθεται εξοργισμένος στο ιατρείο της. Αντιμέτωπος με τον Χρήστο και την Αφροδίτη, εκφράζει την οργή του. Όχι μόνο κατά της Αφροδίτης, αλλά και κατά της Μαρίνας. όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Τα ξεσπάσματά του ακολουθούν το ένα το άλλο. Η Μαρίνα τρέμει τόσο για τη ζωή της όσο και για αυτήν της κόρης τους.

Οι σκοτεινές του σκέψεις και η αδυναμία του να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με ψυχραιμία τον οδηγούν σε βίαιες εκρήξεις. Οι συνέπειες των πράξεων του ξεπερνούν το προσωπικό επίπεδο, επηρεάζοντας όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

You might also like