Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πυρ και μανία η Ασπασία

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν.Το συγκλονιστικό επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα (18/12) στη σειρά φέρνει αναταραχή με τις αναπάντεχες εξελίξεις. Η Ασπασία, χαρακτηριστική για τον έντονο χαρακτήρα της, αποφασίζει να απαγορεύσει στον Δημοσθένη να δώσει το όνομα του Κίμωνα στο παιδί που περιμένει η Ξένια.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Πυρ και μανία η Ασπασία

Ο Δημοσθένης, ανακοινώνοντας με υπερηφάνεια ότι το παιδί είναι αγόρι και θα ονομαστεί Κίμωνας, δεν μπορεί να φανταστεί την έκρηξη της Ασπασίας. Η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική καθώς η Ασπασία αρνείται κατηγορηματικά να αφήσει το παιδί να πάρει το όνομα του πατέρα του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος, αναμένοντας με κομμένη την ανάσα τα νέα για την υγεία της κόρης τους, λαμβάνουν ενημέρωση από τον γιατρό. Η αγωνία τους διαρκεί, ενώ η Αρετή, απολαμβάνοντας ένα όμορφο βράδυ με τον φούρναρη Τάσο, αγνοεί τις δραματικές εξελίξεις στο σπίτι των Βρεττάκων.

Η Ασπασία, περιπλανώμενη στο σπίτι του Ορέστη, βρίσκεται μπροστά σε μια ανατρεπτική έκπληξη που τη συγκινεί βαθιά. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος και η Αριάδνη, αδυνατώντας να αντισταθούν στο παράνομο πάθος τους, υποκύπτουν για μία ακόμη φορά. Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας επιφέρει χάος στο σπίτι των Βρεττάκων, ενώ ο Ισίδωρος, μάθειν τελευταίος τα γεγονότα, εκρήγνυται από οργή αντιμέτωπος με την Αμαλία.

Έτσι, οι εξελίξεις στον κόσμο της σειράς συνεχίζουν να συναρπάζουν τους θεατές, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτηματικά για το μέλλον των χαρακτήρων και την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like