Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μάνος πληρώνει τα λάθη του

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, η Χάιδω παίρνει το αυτοκίνητό της και εξαφανίζεται. Κατευθύνεται σε ένα μοναστήρι και, κλαίγοντας, ζητά από την ηγουμένη να τη φιλοξενήσουν εκεί. Η γερόντισσα την υποδέχεται καλοπροαίρετα.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μάνος πληρώνει τα λάθη του

Η χαροκαμένη μάνα αποφασίζει να παραμείνει λίγες ημέρες εκεί, προσευχόμενη, καθώς την ταλαιπωρούν οι τύψεις που της προκάλεσε η πιθανότητα ότι ευθύνεται για τη δολοφονία του παιδιού της. Αργότερα, ενημερώνει τον Λυκούργο ότι είναι καλά εκεί και να ενημερώσει τους υπόλοιπους, οι οποίοι ανησυχούν με την εξαφάνισή της. Ο Παρασκευάς προσπαθεί να απομακρύνει από το μυαλό της Ειρήνης τις ιδέες περί γάμου. Ταυτόχρονα, ο Μάνος αντιμετωπίζει την κατηγορία για τον ξυλοδαρμό του άντρα που κοίταξε επιμόνως τη Μαρίνα και πηγαίνει αυτόφωρο.

Ταυτόχρονα, η Αμαλία ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι ο γιος του επιτέθηκε και σε αυτήν, τραυματίζοντάς την. Η Μαρίνα, μαθαίνει ότι η Αμαλία δεν χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο και απαιτεί την αλήθεια από τον Μάνο. Η Κούλα επιλέγει να αναβαθμίσει το μαγαζί της Αρετής, ενώ εκείνη υποδέχεται μια νέα κρατούμενη στο κελί της. Παράλληλα, ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούσαν να εξακριβώσουν από τα λεγόμενα της Χάιδως αν έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι με σκοπό να μονασεί ή αν η φυγή της εκεί ήταν προσωρινή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like