Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μάνος παλεύει με τους δαίμονες του

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μετά το ταρακούνημα που υπέστη με τη μικρή Αγγελική, ο Μάνος αποφασίζει να εγκαταλείψει τις αμφεταμίνες. Βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, ενώ η Μαρίνα τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Η Μαργαρίτα, κατανοώντας το πρόβλημά του, προσφέρεται να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος ντρέπεται να της εκμυστηρευτεί το πρόβλημά του.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Μάνος παλεύει με τους δαίμονες του

Τελικά, η αποτοξίνωσή του είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι περίμενε και ζητάει ξανά βοήθεια από την Αφροδίτη. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα δείχνει αγάπη και ενδιαφέρον, ενώ τελικά ο Μάνος της εκμυστηρεύεται το σοβαρό πρόβλημά του, προκαλώντας της έκπληξη. Παράλληλα, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία αναφέρει ένα πτώμα στο δάσος. Ο άγνωστος λέει στους αστυνομικούς: “Υπάρχει ένα πτώμα ενός άντρα εδώ” και κλείνει. Αμέσως γίνεται κινητοποίηση, με τον Κουράκο και την ομάδα του να πηγαίνουν στο σημείο, αλλά χωρίς να εντοπίσουν το πτώμα.

Βρίσκουν όμως ίχνη φόνου και λαμβάνουν εντολή να εξετάσουν όλη την περιοχή προσεκτικά. Οι έρευνες για την ανθρωποκτονία συνεχίζονται με τον Κουράκο να επικεφαλής. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος συζητούν για τις παράνομες δραστηριότητές τους. Ξαφνικά εμφανίζεται ο Πότης, προκαλώντας έκπληξη, αλλά ο Δημοσθένης βρίσκει δικαιολογία. Ωστόσο, κάτι πάει στραβά με τις παρανομίες του Δημοσθένη, καθώς συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε στον προορισμό του και ζητά από τον Βαγιάκο να το ψάξει. Παράλληλα, μια κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο τμήμα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like