Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Φίλιππος νεκρός – Η Μάνη Πέφτει σε Θρήνο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να πάρουν δραματική τροπή με το πρώτο σοκ να πλήττει τον Φίλιππο, που θα βρεθεί νεκρός και τη Μάνη να βυθίζεται στον πόνο.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Φίλιππος νεκρός – Η Μάνη Πέφτει σε Θρήνο

Η σειρά θα βιώσει τον θάνατο του Φίλιππου και τη φυγή του Διονύση Παπανδρέου, ενώ το γύρισμα της κηδείας του χθες ήταν ένα ακόμα αναπόφευκτο κεφάλαιο. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, αναμένουμε να παρακολουθήσουμε αυτές τις καταστροφικές εξελίξεις. Ο Φίλιππος, μετά τη δίκη της Χάιδως, εξαφανίζεται μυστηριωδώς, προκαλώντας ανησυχία σε όλους τους γύρω του. Η Χάιδω έχει ένα παγερό προαίσθημα και η ανησυχία της αυξάνεται καθώς ο Βαφέας παραμένει στη Μάνη.

Η οικογένειά του απευθύνεται στις Αρχές, μαθαίνοντας ότι το κινητό του είναι αδύνατο να εντοπιστεί. Παράλληλα, όλοι στέκονται στο πλευρό της Χάιδως και της Βασιλικής στις δύσκολες αυτές στιγμές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την επόμενη μέρα, ο Κουράκος εκδίδει εντολή για έρευνα, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν κάθε σπιθαμή στην Μάνη. Το αυτοκίνητο του Φίλιππου εντοπίζεται, αλλά εκείνος λείπει. Η Βασιλική και η Χάιδω φοβούνται το χειρότερο, φτάνοντας στο σημείο επιβεβαιώνονται οι φόβοι τους, όταν το Λιμενικό ανακοινώνει στον Κουράκο την εύρεση ενός νεαρού πτώματος σε μια βραχονησίδα στη θάλασσα.

Η Χάιδω καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα και η καρδιά της σπάει καθώς αντικρίζει τον αγαπημένο της γιο νεκρό. Τόσο αυτή όσο και η Βασιλική βυθίζονται στη θλίψη για τον Φίλιππο, με την ολόκληρη Μάνη να μοιράζεται τον πόνο αυτόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like