Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Εφιάλτης ξεκινά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αρετή βιώνει δραματικές στιγμές όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με τη φυλακή ως ύποπτη για τον θάνατο του Τάσου.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Ο Εφιάλτης ξεκινά

Η απώλεια του ύπνου της και η οργή που την κυριεύει λόγω του χωρισμού της από τον Τάσο, ο οποίος την παράτησε για την πρώην σύντροφό του, την καθοδηγούν προς ένα παρανοϊκό σχέδιο εκδίκησης. Με το μυαλό της θολωμένο από την αγανάκτηση, αποφασίζει να καταφύγει σε μια αποτρόπαια πράξη: την πυρπόληση του φούρνου του Τάσου. Αγοράζει βενζίνη και είναι έτοιμη να εκτελέσει το σχέδιό της, αλλά η Ασπασία, ενημερωμένη για τις προθέσεις της, προσπαθεί απεγνωσμένα να την αποτρέψει.

Την επόμενη μέρα, ο φούρνος του Τάσου εκρήγνυται σε φλόγες, με τον ίδιον να παγιδεύεται μέσα, θύμα της ίδιας του της φωτιάς. Οι υποψίες πέφτουν βαριές πάνω στην Αρετή, καθώς πολλοί γνώριζαν για τις απειλές της σχετικά με τον φούρνο. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια αρνείται κάθε ευθύνη για την πυρκαγιά. Ανίκανη να αποδείξει την αθωότητά της, βρίσκεται παραδομένη στη φυλακή, όπου βιώνει στιγμές εφιαλτικές. Ο Λυκούργος, όμως, αναλαμβάνει την υπόθεσή της, δίνοντας τον εαυτό του για να την αθωώσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like