Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Μία γυναίκα με δεμένα μάτια πάνω σε ένα κρεβάτι! Ποιά είναι

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Το κύκλωμα του Δημοσθένη συνεχίζει την εγκληματική δράση του, με τον Κωνσταντίνο να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Όλη η Μάνη βρίσκεται σε πανικό. Διακίνηση ναρκωτικών, όπλα και πορνεία. Μία γυναίκα με δεμένα μάτια πάνω σε ένα κρεβάτι, τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών στο νέο τρέιλερ της σειράς. Τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου αναμένονται εκρηκτικά, γεμάτα έντονο σασπένς και ερωτισμό.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Μία γυναίκα με δεμένα μάτια πάνω σε ένα κρεβάτι! Ποια είναι

Οι τηλεθεατές απόρησαν σχετικά με το ποια είναι η γυναίκα με τα δεμένα μάτια, στο τρέιλερ της σειράς. Ένας άντρας την πετάει στο κρεβάτι με τα εσώρουχα, την δένει κι ύστερα της κλείνει τα μάτια με ένα μαύρο μαντήλι. Στόχος του είναι το ερωτικό παιχνίδι. Το πάθος φουντώνει και όλοι αναρωτιούνται για το ποια είναι η συγκεκριμένη κοπέλα και ποιος ο ρόλος της στη σειρά. Πράγματι, τα σενάρια είναι πολλά. Είναι κάποια γυναίκα του κυκλώματος, είναι κάποια από το παρελθόν του Χρήστου ή μήπως είναι η κόρη του Δημοσθένη;

Το τελευταίο σενάριο είναι και το επικρατέστερο. Πράγματι, η κόρη του Δημοσθένη επιστρέφει στη Μάνη και διχάζει τόσο την οικογένειά της, όσο και τους κατοίκους της Αρεόπολης. Είναι, όμως, εκείνη η γυναίκα με τα δεμένα μάτια; Η αγωνία των τηλεθεατών εκτοξεύεται!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like