Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μάνος – Αμαλία σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μάνος θα χάσει πάλι τον έλεγχο και θα εμπλακεί σε έναν έντονο καβγά με την Αμαλία. Από τη στιγμή που η Μαρίνα ανακάλυψε ότι ο Μάνος παίρνει αμφεταμίνες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον σταματήσει, όμως οι προσπάθειές της γίνονται με λάθος τρόπο, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκειά του.

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Μάνος – Αμαλία σκοτώνονται

Παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα καταλαβαίνουν ότι ο Ισίδωρος τους είπε ψέματα για το ταξίδι του στο Λονδίνο. Υποπτεύονται ότι ο Ισίδωρος ίσως αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τους κρύβει. Η ανακάλυψη αυτή τους γεμίζει ανησυχία και ένταση. Ο Μάνος, αντιλαμβανόμενος ότι η Μαρίνα τον παρακολουθεί συνεχώς λόγω των αμφεταμινών, νιώθει μεγάλη ενόχληση. Ακολουθεί ένας σφοδρός καβγάς μεταξύ τους, επιδεινώνοντας την ήδη τεταμένη κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος τηλεφωνεί από το Λονδίνο και τους ενημερώνει ότι θα παραμείνει εκεί για μεγαλύτερο διάστημα, γεγονός που ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Μάνο και τη Μαρίνα. Η ένταση στο σπίτι των Βρεττάκων κορυφώνεται όταν ο Μάνος, αδυνατώντας να διαχειριστεί τις καταστάσεις, χάνει ξανά τον έλεγχο. Η αντιπαράθεση του με την Αμαλία φτάνει στα άκρα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια. Η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει, με τον Μάνο να βρίσκεται συνεχώς στα όρια της αντοχής του και τις εντάσεις να αυξάνονται σε κάθε επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like